Handelaars: Kortingsbon toevoegen

De Belg is de kampioen van de kortingsbon (aantal gebruikte kortingsbonnen in verhouding tot de actieve beroepsbevolking) en daarom is een kortingsbon één van de meest geschikte advertentievormen om nieuwe klanten aan te trekken.


Adverteren met een kortingsbon op deze site is bovendien helemaal niet duur, slechts 100 euro (excl. BTW) per kortingsbon. U kiest zelf de korting of het voordeel (*) dat men met de bon krijgt en ook de looptijd  (max. 1 jaar) van de kortingsbon kan u vrij bepalen. Wanneer u bv. één kortingsbon op onze site plaatst met een looptijd van één jaar dan komt dit overeen met een kostprijs van 0,27 euro/dag (excl. BTW).


(*) de korting of het voordeel dat men met de kortingsbon krijgt is ten laste van de handelaar


Klik hieronder op "Handelszaak aanmelden", druk het formulier af, vul het in, en stuur alles op naar Kortingsbonnen.com, tav. Bram Vanderhaeghen, Geuzenberg 56, 9000 Gent.Klik op deze button voor meer informatie


FAQ


1) Dien ik een commissie te betalen telkens wanneer er een kortingsbon wordt gebruikt? Nee, als handelaar betaalt u enkel een vast bedrag van 100 euro (excl. BTW) per kortingsbon.


2) Kan ik zelf de korting en looptijd bepalen van de kortingsbon? Ja, als handelaar bepaalt u zelf de korting (of het voordeel) en de looptijd van de kortingsbon. De gegeven korting is uiteraard ten laste van de handelaar.


3) Ik wil elke maand een nieuwe kortingsbon op de site plaatsen. Is dit mogelijk? Ja, u betaalt per bon wel telkens 100 euro (excl. BTW). Wanneer u bv. elke maand een nieuwe bon op Kortingsbonnen.com wilt plaatsen zal u dus op jaarbasis 12 x 100 euro (excl. BTW) betalen.  


4) Kan ik meerdere kortingen op één bon plaatsen? Nee, er mag slechts één aanbieding op een kortingsbon staan. Wenst u bv. 5 euro korting bij een aankoop van min. 75 euro te geven en 10 euro bij een aankoop van min. 100 euro dan dient u dit te doen via twee kortingsbonnen. U vult dan per korting (of voordeel) een blad "Aanmelden handelszaak" in.


5) Mijn handelszaak heeft verschillende vestigingen. Kan ik voor al mijn vestegingen adverteren? Ja, voor de eerste vestiging is de prijs 100 euro (excl. BTW) per bon, voor elke bijkomende vestiging is de prijs slechts 50 euro (excl. BTW) (*) per bon. U vult dan voor elke vestiging een blad "Aanmelden handelszaak" in. (*) Uw bestelling moet dan voor de verschillende vestigingen gelijktijdig worden geplaatst.


 6) Wat gebeurt er wanneer de einddatum van de kortingsbon voorbij is? Wanneer de termijn van de kortingsbon is afgelopen verwijderen wij deze zo snel mogelijk.


7) Hoelang loopt het contract dat ik met Kortingsbonnen.com afsluit? Het contract stopt met de einddatum van de kortingsbon. Er is dus geen automatische verlenging van het contract.  Wanneer de einddatum van de kortingsbon in zicht komt zullen wij met u contact opnemen om u de mogelijkheid te bieden de actie te verlengen of een nieuwe bon op deze site te plaatsen. U hebt echter geen verplichting om op dit aanbod in te gaan.


8) Worden de kortingsbonnen ook op papier verdeeld? Nee, de kortingsbonnen worden enkel op Kortingsbonnen.com geplaatst en niet op papier verdeeld. Dit is niet alleen beter voor het milieu, de kortingsbonnen zijn zo gedurende de ganse looptijd van de actie beschikbaar.


9) Kan ik bepaalde voorwaarden koppelen aan een kortingsbon? Ja, op het blad "Aanmelden handelszaak" kan u de voorwaarden vermelden.


10) Kan ik een kortingsbon vroegtijdig beëindigen? Ja dit kan onder voorwaarden. U dient een schrijven te richten aan Kortingsbonnen.com, tav. Bram Vanderhaeghen, Geuzenberg 56, 9000 Gent. Dit schrijven moet ondertekend zijn. Uw aanvraag zal dan binnen de 14 kalenderdagen (te tellen vanaf de datum van de poststempel) worden verwerkt. Kortingsbonnen die hiervoor of tijdens de periode van bovenvermelde 14 kalenderdagen werden afgedrukt moeten nog worden aanvaard door de handelaar tot de einddatum van de kortingsbon.


11) Kan ik een geplaatst kortingsbon vervangen door een nieuwe kortingsbon? Het is niet mogelijk om een kortingsbon te vervangen. Wel kan u een nog lopende kortingsbon laten verwijderen en een nieuwe kortingsbon plaatsen. Per nieuwe kortingsbon zal dan wel 100 euro (excl. BTW) worden aangerekend.